Skip to main content

Frivillig arbeid hos oss

Vi drives av frivillighet!

Alt fra å ta inn dyr, følge opp og rehabilitere, til å finne gode adopsjonshjem. Man kan lage annonser for dyr til adopsjon og innhold til sosiale medier, eller stå på stand i butikk og på festivaler. Å bli frivillig kan være både hjelpsomt for dyrene, men også for mennesker. Du blir en del av gjengen vår, og får tilbud om å delta på kurs og sosiale samlinger.

 

Roller for frivillige

Vi har forskjellige roller for frivillige. Dette er fordi vi forstår at folk har forskjellige interesser, og at fritiden ofte er knapp for mange. Les mer om måtene du kan bidra på inne på de forskjellige sidene. Der finner du også beskrivelser av oppgavene, og hvor mye tid du kan forvente å bruke i de forskjellige rollene. Du kan sende inn en søknad nederst på denne siden.

Kan du ta faste vakter fra nå og fremover, helst lenger enn til høsten? Da trenger vi deg til hjelpesenteret vårt i Oslo.

Send mail til frivillig@dooa.no og skriv hvilken dag du kan gå fast, og hvor lenge du har mulighet til å forplikte deg til.

Å gi av din tid er en av de beste måtene å støtte oss på.

Fosterhjem

Ønsker du å gi et midlertidig hjem til dyr som trenger deg?
Les mer

Dyregruppene

Ønsker du å hjelpe dyr i nød fra inntak til adopsjon?
Les mer

Transport

Kan du hjelpe med å frakte dyr og utstyr mellom fosterhjem og hjelpesenteret?
Les mer

Hjelpesenteret

Ønsker du å være frivillig på hjelpesenteret?
Les mer

Du må være fylt 18 år for å kunne jobbe frivillig hos oss. Vi har ikke mulighet til å ha elever hos oss på Operasjon Dagsverk (OD) eller som del av valgfag «innsats for andre».