Skip to main content
 

Bli fadder

Ønsker du å fjernadoptere et dyr?

Våre faddere er svært viktige støttespillere for oss da de står for en av de aller viktigste inntektskildene vi har! Fadderne velger selv hvor mye de ønsker å støtte «sitt» dyr med, men minimumsbeløpet er kr. 50 pr måned pr dyr. Når du melder deg inn, vil du motta informasjon pr e-post samt betalingsinformasjon. Du vil motta bilde av ditt fjernadopterte dyr og dersom ikke dyret får nytt hjem innen ca. 4 mnd sender vi en oppdatering til deg om hvordan dyret har det hos oss. Som fadder får du også skattefradrag for ditt årlige beløp dersom din totale pengegave til vår forening er min. 500, max 20 000, dette kan du lese mer om her.

Vi har flere faddere enn dyr som er med i fadderprogrammet, så dyrene kan ha flere faddere. Bidraget vi får inn på denne ordningen gir oss mulighet til å gi dyrene det beste i pleie, riktig kosthold, leker til aktivisering, veterinærtilsyn, i tillegg til at vi trenger penger til varme, renholdsmidler, osv. Fjernadopsjon er også en flott måte å ha et dyr å følge for de som enten ikke kan ha dyr selv pr i dag, men også de som f.eks har allergi i familien men ønsker allikevel å få et litt mer nært forhold til dyr.

Pr i dag har vi kun katter og kaniner med i vårt fadderprogram men håper at vi etter hvert også kan utvide til andre dyrearter. Du kan bli fadder ved å benytte skjemaet nedenfor. Du må enten være over 18 år eller få bekreftelse fra foresatt om at du kan få være fadder.